Forstå og reducer studiestress

På workshoppen ser vi på kroppens naturlige reaktioner ved stress. Og vi ser på, hvad der kan være forventeligt at opleve, når vi står i læringsprocesser, som kan være nye, udfordrende og overvældende.

Vi skal kigge på konkrete teknikker til både at reducere og acceptere stressen, når den er der, og på hvordan vi kan forebygge stress ved hjælp af bæredygtige studievaner. De bæredygtige studievaner bidrager til en bedre balance mellem studie og fritid, og det kan give en større følelse af overskud og overblik.

Hvem er workshoppen relevant for?

Alle studerende på videregående uddannelser, som vil vide mere om studiestress.

Workshoppen er særligt relevant for dig, der har en oplevelse af, at der er for meget. Måske mangler du motivation og overblik, og du kan have en oplevelse af følelsesmæssig overload.

 

Kom med til workshop

Du kan tilmelde dig nedenstående workshops om studiestress.

Nye datoer for workshoppen kommer i det næste semester. 

  • Det var på en måde rart, at jeg kunne genkende de ting, der blev snakket om, for så føler jeg ikke, at jeg er alene om at have det, som jeg har det, eller at jeg er helt unormal.

    Lærke, studerende

Andre relevante tilbud for dig

Gruppe om stress

Gruppen er relevant for dig, hvis du ønsker at styrke din evne til at håndtere stressende situationer hensigtsmæssigt.

Online støtte

Med Online støtte kan du få redskaber til at skabe overblik og ro, når du føler dig presset.

Pjece om stress

I denne pjece guider vi dig igennem metoder til at finde kilderne til stress i dit liv og minimere deres påvirkning, så du kan føle dig mere ovenpå.