Lær at håndtere usikkerhed, og få mere tro på dig selv

På workshoppen ser vi på, hvordan man kan forstå følelsen af utilstrækkelighed. Og på de oplevelser, tanker og følelser, vi får, når vi oplever utilstrækkelighed. Herunder frygten for at blive ”afsløret” som ikke god nok, hvis vi laver fejl til eksamen, i undervisningen, blandt venner eller på studiejobbet.

Vi undersøger de måder, vi har for vane at tale til os selv på – det, vi kan kalde for vores indre ’burder’. Vi ser på, hvordan vi handler, når vi oplever utilstrækkelighed. Nogle kan fx komme til at ”overgøre” i forsøget på leve op til egne og andres forventninger. Andre udsætter eller bruger overspringshandlinger til at komme uden om usikkerhedens ubehag.

Hvordan kan vi så gribe utilstrækkeligheden an? Det kommer vi omkring på workshoppen. Blandt andet ved at se på alternative strategier og indre ’burder’, som kan give mere overskud og tro på os selv.

 

Hvem er workshoppen relevant for?

Alle studerende på videregående uddannelser, som vil vide mere om utilstrækkelighed, perfektionisme og usikkerhed.

Workshoppen er særligt relevant for dig, som ikke føler dig god nok – som er selvkritisk og sjældent føler dig tilfreds med dig selv og din indsats.

 

Kom med til workshop

Du kan tilmelde dig nedenstående workshops om frygten for at fejle.

Nye datoer for workshopppen kommer i det næste semester.

  • Det var rart at dele erfaring med andre, så man føler, at man ikke er alene om sin perfektionisme

    Sarah, studerende

Andre relevante tilbud for dig

Pjece

Vores pjece om frygten for at fejle er fyldt med viden, redskaber og forståelse for, hvad du har brug for for at opbygge et mere nuanceret selvbillede og en bedre tilgang til studielivet.

Online støtte

Med Online støtte kan du lære at håndtere selvkritik, find dine indre værdier og være tro mod dig selv.