Find en bedre balance

Sammen med vores psykologer og resten af gruppen, får du gennem øvelser og deling af erfaringer, mulighed for at få nye perspektiver på din egen situation og hvad du kunne have behov for, for at sikre en bedre balance og forebygge stress i hverdagen.

I gruppen tages der både udgangspunkt i forskellige temaer relateret til stress og i de udfordringer, du og de andre studerende bringer op. Så du har altså rig mulighed for at få hjælp til lige præcis dét, der er den største udfordring for netop dig og komme i dybden med det.

 

 

Kom med i gruppen

Tilmeld dig ved at skrive, hvilken dato du ønsker at starte, dit navn, CPR-nummer*, studie, postnummer og telefonnummer til . Så sørger vi for, at du bliver registreret, og at du får en bekræftelse på din tilmelding. Bemærk, at det kun er første gang, du deltager, at vi har brug for at vide, om du kommer eller ej.

Gruppen foregår over zoom og du bedes deltage med både kamera og mikrofon. Gruppen er åben, så du kan komme lige præcis det antal gange, du ønsker og har behov for.

Orienter dig gerne om, hvordan vi behandler dine personfølsomme oplysninger.

*Når du videregiver dit CPR-nummer, er det sikreste at sende fra en krypteret mail som fx din studiemail.

  

 

Mødedage

Gruppen mødes online på følgende dage:

 

Februar

Fredag d. 9. februar kl. 12.30 - 14.30

Mandag d. 19. februar kl. 9 - 11 

Marts

Fredag d. 1. marts kl. 12.30 - 14.30

  • Jeg havde mange tanker, svært ved at finde ro og havde ikke overskud til noget som helst. Nu sover jeg bedre og er blevet bedre til at lytte til min krops signaler

    Anna, studerende

Andre relevante tilbud for dig

Workshop om stress

På workshoppen kan du få viden om, hvad stress er, og hvordan det kan forebygges.

 

Online støtte

Med Online støtte kan du få redskaber til at skabe overblik og ro, når du føler dig presset.

 

Booklet om stress

I denne booklet guider vi dig igennem metoder til at finde kilderne til stress i dit liv og minimere deres påvirkning, så du kan føle dig mere ovenpå.