Få mere overblik og mindre uro

I SRG’s drop-in gruppe vil du møde andre studerende, der også oplever udfordringer med eksamen. Gruppen tager udgangspunkt i de udfordringer, du og de andre studerende bringer op. Sammen med en psykolog fra Studenterrådgivningen arbejder vi med teknikker til at kunne forebygge nervøsitet for eksamenen og sikre, at I kommer godt igennem jeres næste eksamen. 

Gruppen er online og forløber over hele semestret. Det giver dig mulighed for at deltage lige så mange gange, du har lyst.

 

 

Kom med i gruppen

Send en mail til , hvor du skriver, at du vil være med i gruppen Eksamensangst.

Vi har brug for følgende oplysninger:

  • navn
  • cpr-nr. (husk at sende fra en krypteret mail – fx din studiemail – når du videregiver dit cpr-nr.)
  • studie
  • postnummer
  • telefonnummer
  • hvilken dato, du ønsker at starte i gruppen

Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding (der kan gå et par hverdage). Bemærk, at det kun er første gang, du deltager, at vi har brug for at vide, om du kommer eller ej.

Du bedes orientere dig om, hvordan vi behandler dine personfølsomme oplysninger.

  

 

Mødedage

Gruppen mødes online kl. 14 - 15.45 på følgende tirsdage:

 

Nye datoer for gruppen kommer i efterårssemestret. 

Mød os i gruppen

Santos Paz Peréz

Rådgiver
  • Jeg føler mig ikke længere alene om de ting, som jeg har svært ved, og det var virkelig en lettelse at blive mødt med så åbne arme.

    Mikkel, studerende

Andre relevante tilbud for dig

Workshop om eksamensangst

I denne workshop får du mulighed for at arbejde med, hvordan du bedst kan overkomme det, der blokerer for din præstation til eksamen.

Online støtte

Med Online støtte kan du lære at forstå din eksamensangst og få nye redskaber, så du kan komme godt igennem din eksamen.

Pjece om eksamen

Vi vil igennem pjecen støtte dig i at lære din eksamensangst bedre at kende og tilbyde dig muligheder for gradvist at udfordre den.