Få mere overblik og mindre uro

I SRG’s drop-in gruppe vil du møde andre studerende, der også oplever udfordringer med eksamen. Gruppen tager udgangspunkt i de udfordringer, du og de andre studerende bringer op. Sammen med en psykolog fra Studenterrådgivningen arbejder vi med teknikker til at kunne forebygge nervøsitet for eksamenen og sikre, at I kommer godt igennem jeres næste eksamen. 

Gruppen er online og forløber over hele semestret. Det giver dig mulighed for at deltage lige så mange gange, du har lyst.

 

 

Kom med i gruppen

Tilmeld dig ved at skrive, hvilken dato du ønsker at starte, dit navn, CPR-nummer*, studie, postnummer og telefonnummer til . Så sørger vi for, at du bliver registreret, og at du får en bekræftelse på din tilmelding. Bemærk, at det kun er første gang, du deltager, at vi har brug for at vide, om du kommer eller ej.

Orienter dig gerne om, hvordan vi behandler dine personfølsomme oplysninger.

*Når du videregiver dit CPR-nummer, er det sikreste at sende fra en krypteret mail som fx din studiemail.

  

 

Mødedage

Gruppen mødes online kl. 14 - 15.45 på følgende tirsdage:

 

Februar 

6. februar

20. februar

 

Marts

5. marts

19. marts

 

April

2. april

16. april

30. april

Mød os i gruppen

Santos Paz Peréz

Rådgiver
  • Jeg føler mig ikke længere alene om de ting, som jeg har svært ved, og det var virkelig en lettelse at blive mødt med så åbne arme.

    Mikkel, studerende

Andre relevante tilbud for dig

Workshop om eksamensmestring

I denne workshop får du mulighed for at arbejde med, hvordan du bedst kan overkomme det, der blokerer for din præstation til eksamen.

Online støtte

Med Online støtte kan du lære at forstå din eksamensangst og få nye redskaber, så du kan komme godt igennem din eksamen.

Booklet om eksamen

Vi vil igennem bokletten støtte dig i at lære din eksamensangst bedre at kende og tilbyde dig muligheder for gradvist at udfordre den.